ISPI, leverancier van zakelijke en betrouwbare internetdiensten, gaat per 14 maart haar diensten onder de vlag van wiseadvise business solutions aanbieden.

Voor bestaande klanten van ISPI zal er niks veranderen aan hun producten en diensten. Wel zal de facturering vanaf 1 april worden verzorgd door wiseadvise en kunnen klanten terecht bij de servicedesk van wiseadvise.

Erik Hazeleger: “Door het samengaan met ISPI zijn we in staat om een nog uitgebreider pakket van diensten aan te bieden. We zijn zeer content met deze uitbreiding en hebben alle vertrouwen in de toekomst. We willen graag in contact treden met onze nieuwe klanten om ons voor te stellen.”

Randy ten Have, oprichter van ISPI, zal de overgang op de achtergrond blijven begeleiden en bij wiseadvise een adviserende functie betrekken.