Je had het al gezien op ISPam.nl, het is vandaag SysAdmin-day. Heel benieuwd was ik dus wie er nog aan me dacht… Maarten stuurde nog een Tweet. Dank. Ook in de post trof ik een kaartje aan van Barbara. Ook dank. Altijd leuk dat mensen er toch aan denken, naast alle andere dagen van het jaar. Voor mij – past op met Murphy – nog geen gekke dingen vandaag.

Sysadminday_Tweet_Maarten

Instant update: Dank ook aan Arnold @ WHT:

SysAdminday_Marin

Afgelopen week was een drukke week. Een afspraak in Capelle aan den IJssel en dus 7 uur reizen, een migratie van VMware Infrastructure 3.5 naar VMware vSphere, updates op Exchange en een nacht door moeten trekken omdat zowel Micrtosoft een kritische patch buiten de reguliere patchdag uitrolde (dank!) samen met een ernstig lek in BIND, de nameserversoftware die op vrjiwel iedere webserver gebruikt wordt om domeinnamen.nl te vertalen in IP-adressen. En nu… Lekker weekend allemaal!