Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse ISP Kartcompetitie plaats. Het lijkt erop, dat deze competite elk jaar meer deelnemers telt. Organisator Dave Aaldering heeft er ook dit jaar weer veel aan gedaan om de bezoekers een leuke dag te bezorgen. Dave, bedankt!

Vele sponsornamen van de afgelopen jaren ontbraken dit jaar. Toch is het gelukt om hiervoor nieuwe te vinden en enkele oude bekende activiteiten voort te zetten. Erg gezellig was het in de Shuberg Philis lounge, met de drankjes, de Sushi en natuurlijk de Saké. Een leuke plek om oude bekenden die je altijd tegenkomt te spreken in een leuke omgeving. Maar ook de Jungle met bijbehorende muziek en danseressen kon op mijn sympathie rekenen.

Het karten zelf heb ik overgeslagen. Toch is het leuk om te zien dat er dit jaar een nieuwe naam op het erepodium mocht plaatsnemen. Onder de ISP’s zitten natuurlijk ook enkele mensen die wekelijks op de kartbaan te vinden zijn. Juist daarom vond ik het leuk om toch enkele namen in de top-10 te zien waarvan ik weet dat zij hooguit twee keer per jaar opgevouwen in een kart zitten. Dat verdient zeker een felicitatie.

Zondag ben ik even met Han en vriendin analoog wezen winkelen. Het was koopzondag in Enschede en mooi weer. En dat vonden niet alleen wij, maar ook duizenden andere mensen. Dus het etentje en terrasje hebben we overgeslagen. Misschien doen we dat als het nog iets mooier weer is. Rest mij nu niets anders dan meteen even wat foto’s uit de camera te trekken voor ik het weer vergeet.